Прикарпатський національний університет взяв участь у Міжнародній Літній школі в Познані

Прикарпатський національний університет взяв участь у Міжнародній Літній школі “Project acquisition and management” за організації Університету Адама Міцкевича в Познані.

З 23 по 29 квітня провідний фахівець Навчально-наукового центру досліджень проєктів та наукової інформації науково-дослідної частини Тетяна Гринишак взяла участь у Літній школі за проєктом NAWA. Навчання проводилося для працівників з 26 університетів-партнерів з України, які представляли міжнародні та науково-дослідні відділи.

Основне завдання школи – вивчення особливостей написання та управління проєктами, обмін досвіду між університетами. Протягом цього часу учасники мали змогу відвідати тренінги з вивчення даної тематики, а також знайомство зі структурою Університету Адама Міцкевича, особливостями консорціуму EPICUR, застосування міждисциплінарності у дослідженнях. В програму навчання було включено методологію написання успішних заявок, можливості для ЗВО України в проєктах та організація фінансової частини. Заключним етапом навчання стало проведення воркшопу з дизайн-мислення для вирішення проблем проєктних заявок, де учасники використовували засвоєні знання на практиці.

Лекторами були директор Центру підтримки проєктів Університету Адама Міцкевича Марек Фертіг, керівник міжнародного офісу Йоанна Барщ, доктор Анна Стаховяк – Шрейбровська, експерти RPK: Ізабела Стельмашевська-Патик, Павел Качмарек, Йоанна Босяцька-Княт, експерти Horizontal Contact Point: Агата Бартошевська, Наталія Куц.

Проректор з наукової роботи та докторантури Пшемислав Войташек поділився досвідом з підвищення ефективності залучення коштів на наукові дослідження.

Висловлюємо подяку партнерам Kostia Mazur, Rafal Witkowski, Rafal Dymczyk та Університету Адама Міцкевича за можливість отримання нових знань і досвіду!