Оголошується прийом заявок на підтримку культурно-гуманітарних проектів у 2020 році

Оголошується прийом заявок на надання підтримки проектам, пов’язаним з Україною, на території федеральних земель Баварія та Баден-Вюртемберг у 2020 році.

Неурядові організації, громади закордонних українців, культурні, освітні та наукові інституції тощо мають можливість одержати державну підтримку України для свого проекту, який презентує Україну, а також спрямований на пожвавлення міжлюдських контактів між Україною та Німеччиною.

Проект має реалізовуватися на території консульського округу Генерального консульства України в Мюнхені (землі Баварія та Баден-Вюртемберг).

При відборі проектів пріоритет матимуть ініціативи, які потребують дофінансування.

Законодавчим підгрунтям для підтримки проектів з боку закордонних дипломатичних установ України є Постанова Кабінету Міністрів України від 22 березня 2017 року №165  http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/165-2017-%D0%BF.

Прохання направляти свої пропозиції до 15 жовтня 2019 року на адресу електронної пошти gc_dem@mfa.gov.ua, зазначивши у темі листа «Підтримка проекту».

До розгяду братимуться лише повністю та кореткно оформлені заявки, вони будуть направлені до профільного підрозділу МЗС, який здійснюватиме відбір проектів.

Контактна особа – консул Ірина Шум iryna.shum@mfa.gov.ua.

Анкета: Zayavka pidtrymka proektu 2020.docx