Центр колективного користування науковим обладнанням “Лабораторія нанотехнологій для матеріалознавства, енергетики та медицини”

Директор Коцюбинський Володимир Олегович, доктор фізико-математичних наук, професор, завідувач кафедрою матеріалознавства і новітніх технологій.

Центр створено за сприяння МОН України та Національного фонду досліджень України для спільного користування науковим обладнанням

з Інститутом металофізики імені Г.В. Курдюмова НАН України

Національним університетом «Чернігівська політехніка»,

Львівським національним університетом імені Івана Франка,

Чернівецьким національним університетом імені Юрія Федьковича,

Івано-Франківським національним медичним університетом.

Центр активно працює над отриманням результатів наукових досліджень і науково-технічними розробками з фізичного матеріалознавства, сприяє виконанню цільових наукових програм та проєктів у визначених напрямках, забезпечує проведення матеріалознавчих досліджень науковими та науково-педагогічними працівниками, докторантами, аспірантами та студентами, що відображається в публікаціях в престижних наукових виданнях, які індексуються наукометричними базами даних Scopus та Web of Science.
Лабораторне обладнання Центру відзначається високим рівнем технічної складності, що забезпечує різноманітні аналітичні методи вивчення фізико-хімічних властивостей матеріалів. Головною метою Центру є підвищення результативності наукових досліджень, проведених вченими України в області прикладного матеріалознавства.

Контактна інформація – volodymyr.kotsuybynsky@pnu.edu.ua

Наказ про створення центру

Наказ про введення в дію положення 

Положення про Центр