Досягнення наших студентів

Пишаємось успіхами наших студентів, які стали переможцями найрізноманітніших наукових конкурсів. Таких як: XIII Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, де троє наших студенток, були нагороджені дипломом І-ІІ і ІІІ ступеня, у конкурсі взяли участь більше 600 учасників.

Також, гордимося успіхами наших спортсменів, які вибороли перемогу в чемпіонаті світу серед юніорів та молоді до 23 років з веслування на байдарках і каное, а також здобули дві нагороди: срібло на каное-двійці на дистанції 500 м, бронзу у складі каное-четвірки на цій же дистанції.

За результатами активної наукової, навчальної, волонтерської, громадської та організаційної роботи студенти у 2023 р. здобули стипендії міжнародних та українських стипендійних фондів:

Стипендії Інституту Східноєвропейських досліджень – 15 студентів отримали стипендії 1 000 дол. США (в еквіваленті), а також 2студенти отримали грошову винагороду у розмірі 1 000 дол. США (в еквіваленті) за кращу магістерську роботу;

Стипендії Фундації Лозинських (США) – 10 кращих студентів отримали стипендію у розмірі 600 дол. США (в еквіваленті), а також 1 студент отримав премію у розмірі 1 000 дол. США (в еквіваленті) за найкращу магістерську роботу;

Стипендії Фонду Віктора Пінчука Стипендіальної програми «Завтра.UA» 2022/2023 3 кращих студентів отримують щомісячну стипендію в розмірі 3 727 грн. з економічного факультету, навчально-наукового юридичного інституту, факультету іноземних мов.

Стипендії міського голови – 44 студенти нашого університету отримують щомісячну стипендію у розмірі 2500 грн.

Одна з наших студенток була нагороджена дипломом І ступеня у Всеукраїнському конкурсі есе “Мій Шевченко”! З метою популяризації творчої спадщини Т.Г. Шевченка, актуалізації пам’яті про Кобзаря та його ролі в закладанні духовних основ української нації, утвердженні морально-етичних заповідей митця як важливого чинника консолідації суспільства, національно-патріотичного виховання здобувачів загальної середньої, професійної та вищої освіти, збереження й розвиток інтелектуального потенціалу України, підтримки і стимулювання талановитої молоді і творчої праці педагогів громадською організацією “Інноваційні обрії України”.

4 студентів Івано-Франківського фахового коледжу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника отримали призові місця у II етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.
Також близько 100 студентів Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника стали переможцями І туру конкурсу студентських наукових робіт в галузі знань та спеціальностей.