Друга літня школа REGINNA 4.0 наближається!

З 31 серпня по 9 вересня 2023 року відбудеться друга Літня школа “Занурення у сфери з високим інноваційним потенціалом: Підприємництво та бізнес-стратегії, пов’язані з Індустрією 4.0 та нанотехнологіями” проекту REGINNA 4.0, що фінансується EIT – Європейським інститутом інновацій та технологій, відбудеться в м. Порденоне (Італія), з метою поглиблення тем нанотехнологій та Індустрії 4.0, зменшених з точки зору інновацій та підприємництва.

До участі запрошуються студенти, аспіранти та випускники середніх шкіл, які навчатимуться у 2023/24 навчальному році!

Літня школа об’єднає студентів з науковцями, бізнесом, державними органами та неурядовими організаціями для вивчення інновацій, розвитку бізнесу та передачі ідей з лабораторії на ринок.
Літня школа, повністю англомовна та безкоштовна, включає два заходи:
1) ХАКАТОН (31 серпня – 2 вересня), який передбачає відповідь на виклик, повністю адаптований для вас, молодих людей. Перші три класифіковані групи отримають приз у вигляді ваучерів на купівлю технологічних товарів. Участь можлива лише за умови особистої присутності.
2) ТИЖДЕНЬ ЛЕКЦІЙ (4-9 вересня), в гібридному режимі, як онлайн, так і особисто.
Можна взяти участь в одному або в обох заходах. Виконання тесту хакатону та/або проходження фінального тесту курсу дозволить студентам отримати сертифікат, який можна буде обміняти на кредити ECTS у своєму університеті.
Деталі та реєстрація: https://www.reginna4-0.eu/en/events/
Постер: тут
Слідкуйте за нами у Facebook та Twitter