Підвищуємо ефективність проєктної роботи нашого університету

Протягом двох днів у Прикарпатському національному університеті відбулись наради з робочими групами.

3 квітня відбулась нарада щодо написання та участі у міжнародних проєктах, зокрема Horizon та Erasmus. Спікерами були завідувач кафедри фізики і хімії твердого тіла Любомир Никируй та перекладач міжнародного відділу Катерина Кобута.

4 квітня відбулась нарада щодо написання проєктів Міністерства освіти і науки України. Спікерами були начальник науково-дослідної частини Ірина Григорук та керівник навчально-наукового центру досліджень проєктів та наукової інформації Тетяна Гринишак.

Своїм досвідом, специфікою та тонкощами щодо написання проєктів поділилася перша проректорка університету Валентина Якубів.

Завідувач кафедри матеріалознавства і новітніх технологій Володимир Коцюбинський та завідувач кафедри біохімії та біотехнології Марія Байляк також поділилися успішним досвідом реалізації грантових проєктів.

Щоб досягти результату, необхідно мати бажання, а також певні знання. Саме це запорука успіху участі в грантових конкурсах, а отже реальна можливість залучити фінансування на реалізацію запланованого.