Перейти до вмісту
- Оцінка рекреаційних ресурсів адміністративних районів і міст обласного підпорядкування Івано-Франківської області
- Кулінарні традиції різних регіонів України
- Історичні аспекти української кухні, такі як походження страв, еволюція рецептів та вплив інших культур на українську кухню
- Соціокультурний контекст української кухні, включаючи звичаї та традиції, пов’язані з харчуванням, символіку страв та їх роль у святкових обрядах
- Розробка методичних та прикладних аспектів функціонування волонтуризму як перспективного напрямку на ринку туристичних послуг України в умовах повоєнної відбудови
- Розробка дозвіллєвих анімаційних програм для дитячого та молодіжного туризму в контексті реалізації стратегії національно-патріотичного виховання
- Оцифрування артефактів історико-культурної спадщини Івано-Франківської області та створення на цій основі віртуального туристичного продукту (віртуальних екскурсій та 3D-карт об’єктів)
- Розробка туристичного продукту (маршрути та екскурсії) на основі єврейської культурної спадщини західного регіону України для унеможливлення проявів геноциду та ксенофобії
- «Культурна спадщина» (вивчення, збереження, популяризація матеріальних та духовних історико-культурних надбань українського народу)
Контактна особа:
Польова Леся Степанівна
заступник декана з наукової роботи факультету туризму
е-mail: lesia.polova@pnu.edu.ua