Обрано переможців конкурсу серед кращих проєктів і стартапів

Уніфікований зарядний пристрій, удосконалення технологій пінопласту, розробка мобільних додатків та багато інших проєктів, які були представлені студентами Прикарпатського національного університету у межах Шостого конкурсу стартапів Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, Регіонального акселератора стартапів та ТзОВ «Науковий парк «Прикарпатський університет». Близько 5 тижнів роботи з менторами на базі акселераційної програми дозволило студентам розкрити потенціал своїх ідей, а також отримати достатньо знань для подальшого розвитку власних стартапів. І ось сьогодні, 12 травня, було проведено фінал, де 22 команди мали змогу продемонстрували свої результати та отримати оцінку від членів журі.

Конкурсанти представляли свої технології, новаторські рішення, демонстрували уже розроблені прототипи своїх ідей, що визначало їхню соціальну значущість.

Серед всіх претендентів було відзначено переможців:

  • 1 місце – уніфікований зарядний пристрій для мобільних електронних гаджетів (Команда: Electrical-students) (20 000 гривень);
  • 2 місце – EcoPinoisol (Команда: EcoPinoizol) (15 000 гривень);
  • 3 місце – Trans-ju team pomer.granat (Команда: Speaking club) (10 000 гривень).
  • Спеціальний приз «За креативність» від Віктора Вінтоняка (Агенція регіонально розвитку Івано-Франківської області, Бізнес-Асоціація Івано-Франківська) отримала команда: Скринька Станіславова, стартап: Скринька Станіславова.

Учасники всіх команд були відзначені за активну участь у конкурсі та отримали грошову винагороду у вигляді 250 фунтів.

Вітаємо всіх перемоців та бажаємо успішної реалізації їхніх стартапів у майбутньому!

Висловлюємо подяку Науковому парку на чолі з директором Романом Бубною, Бізнес Асоціації Івано-Франківська та його представнику Віктору Вінтоняку і Благодійному фонду Українська Єдність за підтримку розвитку студентських ініціатив у сфері інноваційних рішень