З Днем Незалежності України!

Можливо, це зображення (трава та текст)

Дорогі викладачі, студенти, аспіранти, докторанти, працівники, ветерани та випускники Прикарпатського національного університету! Вітаємо із державним та величним святом!

Сьогодні Україна відзначає 32-й рік незалежності в умовах повномасштабної війни. За цей час весь світ побачив хоробрість і самовідданість нашого народу, а ми ще більше пишаємося тим, що ми – українці. Наша незламність є прикладом для багатьох народів, а відважність додає сил боротися далі.

Це свято – це можливість згадати героїчні подвиги наших предків, які боролися за право на незалежність. Це момент, коли ми маємо усвідомити, наскільки ми цінуємо наше державне будівництво, нашу культуру, нашу мову і традиції.

Цей день – це час для задумів, для проголошення своїх мрій та прагнень. Нехай наша незалежна Україна буде міцною, процвітаючою та проявлятиме свою силу в усіх галузях життя – освіті, політиці, економіці, культурі та спорті.

Цей день також є приводом подякувати тим, хто вносить свій внесок у розвиток країни – військовим, медикам, вчителям, викладачам, науковцям, художникам, фермерам, підприємцям і будь-кому, хто працює на краще майбутнє України.

Нехай наша країна завжди буде сильною, вільною та процвітаючою. Перемоги нам та мирного неба! Слава Україні! Слава ЗСУ!