Премія для вчених України в галузі молекулярної біології, генетики, біохімії, імунології, біомедицини

Фонд ім. Костюшка оголошує конкурс для науковців з України, які внаслідок російського вторгнення опинилися в Польщі або досі перебувають в Україні. Метою премії є відзначення наукових досягнень та підтримка видатних вчених у галузі молекулярної біології, генетики, біохімії, імунології та біомедицини. На здобуття премії можуть претендувати науковці, які мають українське громадянство та науковий ступінь не нижче щонайменше докторський ступінь (PhD). Для того, щоб мати право на отримання премії, необхідно бути працівником або науковим співробітником вищого навчального закладу або іншої науково-дослідної установи та подати необхідні документи.

Розмір премії становить 30 000 доларів США. Експертна комісія може прийняти рішення про розподіл суми, при цьому кожна окрема премія становить щонайменше 5000 доларів США.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити електронну форму, яку можна знайти тут:
https://form.jotform.com/forms5000/NagrodaBiomed

До заявки необхідно додати висновок/рекомендаційний лист (також в електронному вигляді) від наукового співробітника, який працює (також в електронному вигляді) від дослідника, який працює в одній з галузей, перелічених у назві конкурсу, а також наступні додатки:

  • біографічну довідку (CV) кандидата, включаючи короткий опис минулого кандидата академічна довідка та основні наукові досягнення;
  • список з 5 найважливіших публікацій в національних або міжнародних наукових журналах;
  • письмову згоду на обробку персональних даних.

Експертна комісія Фундації ім. М. Костюшка, призначена Президентом Фундації ім. М. Костюшка, оцінює кандидатів на здобуття гранту за результатами конкурсу.
Костюшко, відповідає за всебічний та професійний рівень проведення конкурсу. Рішення про присудження премії приймає Правління Фундації ім. М. Костюшка.

Прийом заявок триває до 31 січня 2023 року.

Результати конкурсу будуть оголошені до 15 березня 2023 року.

Грошову винагороду можна отримати лише банківським переказом.

Детальніше: Grant_final_Biomed_ANG

Тел. (22) 621 7067

www.kfpoland.org

e-mail: warsaw@thekf.org