Проведення хакатону “Raw Materials Hackathon: Change4Future”

Міністерство освіти і науки України інформує про проведення 25-28 листопада 2022 року Українським фондом стартапів спільно з “EIT Raw Materials” першого в Україні хакатону із фокусом на мінеральні та металургійні процеси для сталого розвитку – “Raw Materials Hackathon: Change4Future”.

У межах заходу відбудуться воркшопи та панельні дискусії, сесії для наставників тощо. Переможці хакатону отримають призи.

Для участі в “Raw Materials Hackathon: Change4Future” запрошують стартапників, науковців, молодих учених, аспірантів та студентів.

Мета заходу – пошук технологій та рішень за п’ятьма напрямами:

  • вдосконалення та нова розвідка корисних копалин;
  • ефективніший, безпечніший та стійкий сучасний видобуток;
  • перероблення мінеральної сировини та металів, виробництво вдосконалених матеріалів;
  • оптимізація процесів видобутку та виробництва металів і сплавів (підвищення ефективності процесу, використання меншої кількості енергії та води, зниження вартості та утворення відходів);
  • пошук альтернативних матеріалів для виготовлення труб.

За підсумками хакатону, переможці челенджів отримають призи від партнерів заходу: компанії “Amazon Web Services” – $10k, компанії ТОВ “Геологічна інвестиційна група” – грант у розмірі $1000, доступ до пілотування
у провідних компаніях галузі, наставництво представників компанії “ТОВ ДТЕК Нафтогаз” щодо впровадження технологій тощо.

Для участі відкрита форма для реєстрації за посиланням: https://cutt.ly/6N6ND07
Реєстрація на захід триває до 21 листопада 2022.

Захід відбудеться за підтримки Міністерства освіти і науки України, громадської організації “ReThink”, організації “Greencubator”, компанії ТОВ “Геологічна інвестиційна група”, компанії “ТОВ ДTEK Нафтогаз”, організації “Європейська Бізнес Асоціація” та асоціації “Національна асоціація добувної промисловості України”.

З детальною інформацією про захід можна ознайомитись за посиланням: https://cutt.ly/pN6NO3t