Редакційна колегія наукового журнал “Journal of Vasyl Stefanyk Precarpathian National University” запрошує до публікації статей у 2022 р.

“Journal of Vasyl Stefanyk Precarpathian National University” – науковий мультидисциплінарний журнал Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, головним завданням якого є публікація нових оригінальних наукових матеріалів, оглядових та проблемних статей з актуальних проблем педагогіки, економіки, філології та біології.

Журнал включено до категорії “Б” “Переліку наукових фахових видань, у яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора, кандидата наук і доктора філософії”:

1) у галузі економічних наук за спеціальностями – 051 “Економіка”, 071 “Облік і оподаткування”, 072 “Фінанси, банківська справа та страхування”, 073 “Менеджмент”;

2) у галузі педагогічних наук за спеціальностями – 11 “Освітні, педагогічні науки”, 12 “Дошкільна освіта”; 13 “Початкова освіта”, 14 “Середня освіта (за предметними спеціальностями)”, 15 “Професійна освіта (за спеціалізаціями)”.

Редакція приймає наукові статті для публікації в журналі на постійній основі протягом року. Процес рецензування статей триває не більше 2-х місяців. Більш детальна інформація на сайті: https://journals.pnu.edu.ua/index.php/jpnu/author_guidelines

Мова видання: англійська

Мова анотацій: англійська та українська

ISSN 2311-0155 (друкована версія)   E-ISSN 2413-2349 (он-лайн версія)