Конкурс на вручення грантових стипендій для учнів і студентів

Компанія VENCON стартує конкурс на вручення грантових стипендій для учнів і студентів. Грант буде розподілений між трьома першими місцями. За перше місце учасник отримує 12000 грн, за друге 6000 грн, за третє 3000 грн. Ви також можете стати призером цього конкурсу і поборотися за перше місце.

Цей конкурс створений з метою розвитку рівня екологічної освіти серед молоді нашої. Компанія VENCON вважає, що гарне майбутнє держави перебуває в руках підростаючого покоління. Хороша екологія забезпечує здоров’я народу, завдяки чому люди щасливіші. Крім того, безпека людей, підвищує їх продуктивність, що також має важливе значення в життєзабезпеченні країни. Команда VENCON сподівається, що цей проект зробить свій вклад у формування екологічної культури серед молоді України. Деталі за умовами гранту можеш знайти на сторінці гранту.

Інтересно, що в нашій державі молоді громадяни все менше і менше цікавляться інженерією. Адже саме інженерія допомагає відповісти на безліч питань пов’язаних як з повсякденним життям, так і з глобальними проблемами. Ось приклад того, як в повсякденному бутті можуть стати в нагоді інжинірингові рішення. Однак і міжнародні,світові, національні проекти забезпечують такі ж інженери. В Україні набирає популярність: Інженерна екологія. Яка вивчає і забезпечує функціонування природно-промислових систем.