Онлайн-конференція «Молодий вчений модерну – фундамент розвитку освіти, науки та бізнесу в Україні»

Рада молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України, Рада молодих вчених Дніпропетровської обласної ради, Рада молодих вчених КЗВО «ДАНО» ДОР» запрошує Вас взяти участь у роботі ІІ Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Молодий вчений модерну – фундамент розвитку освіти, науки та бізнесу в Україні», яка відбудеться 25 листопада 2020 року.
Мета конференції: обговорення питань щодо сучасного розвитку освіти, науки та бізнесу в контексті ключової ролі в ньому молодих вчених.
ТЕМАТИЧНІ НАПРЯМИ КОНФЕРЕНЦІЇ:
Секція 1. Економіко-правові та державно-управлінські аспекти створення StartUpів і розвитку молодіжного бізнесу в Україні.
Секція 2. Науково-методологічні та практичні засади реформування освіти та підвищення якості надання освітніх послуг.
Секція 3. Науковий простір досліджень у галузі природничо-математичних наук.
Секція 4. Міжнародний та вітчизняний досвід наукової діяльності в аграрній сфері.
Секція 5. Концептуальні підходи до формування професійних компетентностей сучасного молодого вченого.
Умови участі у Всеукраїнській конференції: обговорення проблемних питань за тематичними напрямами проводяться в онлайн форматі. Тези, доповіді та презентації виступів для участі в конференції просимо надсилати до 20 листопада 2020 року включно на адресу: rmvdano@gmail.com
Тези наукових доповідей будуть опубліковані в офіційному електронному виданні КЗВО «ДАНО»ДОР» http://www.kzvo@dano.dp.ua
Робочі мови Конференції – українська, російська, англійська.
Участь у конференції безкоштовна!