Онлайн-стажування для педагогічних і науково-педагогічних працівників ВНЗ України

Вища школа туризму і екології в Сухій Бескидській (Польща) запрошує до участі в черговій програмі стажування для педагогічних і науково-педагогічних працівників ВНЗ України  I – IV рівнів акредитації, метою якого є ознайомлення із європейськими інноваційним підходами до надання освітніх послуг, новітніми унікальними методиками у викладацькій діяльності, основними тенденціями розвитку економіки, туризму, готельно-ресторанної справи та державного управління у Європейському Союзі, зокрема Польщі.

Програма стажування передбачає:

  • надання нових теоретичних і практичних знань;
  • обмін корисною інформацією зі зарубіжними колегами;
  • отримання нових наукових зв’язків.

Після завершення стажування видається СЕРТИФІКАТ: про проходження міжнародного стажування на базі Вищої школи туризму і екології в Сухій Бескидській (180 годин аудиторної та індивідуальної роботи) (зразок додається).

Сертифікат про проходження науково-педагогічного стажування є документом, який підтверджує проходження стажування у науковій установі в країні, яка входить до Європейського Союзу, на здобуття звання доцента, професора і старшого дослідника відповідно до п. 2.1, 2.2, 2.3, 2.5, 2.7 Порядку присвоєння вчених звань науковим і науково-педагогічним працівникам, а також враховується під час ліцензування та акредитації освітніх послуг.

 Організаційний внесок учасника: еквівалент 150 ЄВРО (за курсом НБУ на дату оплати). У ціну включено проведення онлайн-навчання, переклад матеріалів та вебінарів на українську мову,  сертифікат від Вищої школи туризму і екології в Сухій Бескидській про проходження міжнародного стажування.  Додатково забезпечуємо: консультації та підтримку тренерів,  можливість встановлення  науково-дослідних контактів, можливість публікації в науковому збірнику.

Оплата організаційного внеску здійснюється після реєстрації учасника стажування.

Дати проведення стажування: 27  серпня – 25 вересня  2020 року

( можливі інші терміни за погодженням)

Сертифікат форма-1

Закордонне стажування науковців в Польщі 2

Анкета для реєстрації-1