Особливості акредитації освітньо-наукових програм підготовки докторів філософії

30 червня 2020 р. у ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» відбувся вебінар «Особливості акредитації освітньо-наукових програм підготовки докторів філософії» для гарантів освітньо-наукових програм з підготовки докторів філософії.

Проректор з науково-педагогічної роботи Руслан Запухляк проінформував про особливості процедури акредитації освітньо-наукових програм підготовки докторів філософії та плани на 2020-2021 н.р. щодо акредитації програм PhD.

Проректор з наукової роботи Валентина Якубів у доповіді «Якісна підготовка дослідника: пріоритети, інновації та зміст 10 критерію оцінювання якості освітньої програми «Навчання через дослідження» проінформувала про нововведення в організації навчання здобувачів рівня PhD з метою підвищення якості їх підготовки та реалізації наукових досліджень.

Завідувач кафедри соціальної психології та психології розвитку Лариса Заграй провела цікавий майстер-клас з розробки чи удосконалення освітньо-наукових програм та навчальних планів з підготовки докторів філософії.