ІІІ Конкурс історичних оповідань «ProМинуле» – 2020

ЛітАкцент і видавництво «Темпора» оголосили Третій конкурс історичного оповідання «ProМинуле» – 2020. Тема цьогорічного конкурсу: Українське місто у 1920-х.

Вимоги:

  • на конкурс приймаються історичні оповідання, що раніше не були надруковані чи оприлюднені (зокрема через Інтернет), обсягом 10-25 тис.  друкованих знаків із пробілами;
  • мова — українська;
  • взяти участь у конкурсі може будь-хто, незалежно від віку, громадянства та наявності чи відсутності попередніх публікацій.

Критеріями оцінювання текстів є високий художній рівень, оригінальність розкриття теми, дотримання жанрових вимог, відповідність хронологічним межам, історична достовірність деталей.

Для участі в конкурсі необхідно надіслати авторський текст у форматі.doc на адресу: promynule@ukr.net. Вказати ім’я автора, e-mail та телефон. Кінцевий термін приймання текстів — 5 квітня 2020 року.

Автори-лауреати отримають фінансову винагороду за І, ІІ і ІІІ місце в розмірі 5000, 4000 і 3000 грн відповідно. 15 найкращих текстів, що ввійдуть у короткі списки, буде опубліковано у збірнику історичних оповідань у видавництві «Темпора». Короткі списки стануть відомі у травні 2020 року. Імена переможців будуть оголошені на церемонії нагородження.

Організатори: Видавництво «Темпора», Літакцент.

Координаторка конкурсу — Ольга Петренко. Контакти: 097 427 44 99, promynule@ukr.net

Веб-сайт: litcentr.in.ua