Ґрант від громадського ресторану Urban Space 100

З 15 червня до 15 липня 2018 року триває подача заявок на ґранти. Свої ідеї автори можуть подавати на розгляд з будь-якого куточка України. Головне – реалізувати проект у Івано-Франківську.

Ґрантова програма від громадського ресторану Urban Space 100 спрямована на підтримку некомерційних проектів з розвитку Івано-Франківська.

Подаватися можуть некомерційні проекти, описані в запропонованій на сайті заявці, з конкретними очікуваними результатами та цілями. Структура й етапи реалізації проекту мають бути чітко прописані. Обов’язковою умовою є реалістичний та обґрунтований бюджет, статті витрат у якому відповідають проектній діяльності. Якщо реалізація проекту передбачає отримання дозвільної документації, вона повинна бути представлена у додатках до заявки під час подачі на конкурс. Тематика може бути різною, проте всі проекти повинні бути спрямовані на розвиток міського середовища та реалізовані в місті Івано-Франківськ.

Для отримання фінансування заявку необхідно подати через одного із засновників, який винесе вашу ідею на розгляд.

Рішення щодо підтримки проектів приймають співзасновники ресторану на щоквартальних загальних зборах.

Якщо ви надіслали запит учаснику і не отримали відповідь або отримали негативну відповідь, ви можете звертатися до інших. Будьте зацікавлені знайти прихильника вашої ідеї серед одного із засновників ресторану і переконати його подати ваш проект на голосування.

Ознайомитися з правилами детальніше можна на сайті Urban Space 100.