Пропозиція семестрального обміну студентами «Mobility direct», Лодзький університет (Республіка Польща)

Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника здійснює наукову та культурну співпрацю із Лодзьким університетом на основі підписаної угоди. Дана угода передбачає можливість семестрального обміну для студентів нашого університету.

Лодзький університет забезпечує безкоштовне навчання. Кошти необхідні на подорож та проживання(оплата за гуртожиток) забезпечують безпосередньо студенти.

Увага! Електронну систему реєстрації студентів на зимовий семестр 2018/2019 відкрито.

Для участі необхідно мати міжнародний сертифікат, який підтверджує знання англійської мови. Якщо студенти не мають такого сертифікату, вони проходитимуть скайп-співбесіду.

Зареєструватися можна тут: http://enrolment.uni.lodz.pl/. Дедлайн реєстрації – 30 червня.

Інструкція для реєстрації.

УВАГА! Крім реєстрації, усі бажаючі повинні до 15 червня  подати у відділ міжнародних зв’язків (або вислати на електронну адресу: interdep@pu.if.ua) заповнені Anketa про участь у програмі, для подальшої номінації. Заявки учасників, які зареєструвалися, але не були номіновані міжнародним відділом не будуть розглядатися приймаючою стороною.

Лодзький університет пропонує учасникам місце у гуртожитку.

За детальнішою інформацією просимо звертатися у відділ міжнародних зв’язків (223 каб., ЦК) або надсилати запитання на електронну адресу interdep@pu.if.ua